Digimar 817 CLM quick height

Digimar_Height_Gages Višinski merilni inštrument Digimar 817 CLM od sedaj tudi s funkcijo "Quick Mode," oziroma hitri način. Višinski merilni inštrument Digimar 817 CLM od sedaj tudi s funkcijo "Quick Mode," oziroma hitri način. Inovativna funkcija kot že ime pove omogoča enostavno in hitro merjenje in sicer samo v dveh korakih.

V prvem z roko tipalo premaknemo do merjenca (obrnjeno proti njemu), v drugem pa se merilna procedura avtomatično odzove in poda rezultat. Merilni stolpec seveda omogoča prav tako hitro merjenje preko pred pripravljenih merilnih gumbov (tipalo premikamo s kontrolno ploščo in ne z roko), predvsem pa zagotavlja natančne ter ponovljive meritve širokih možnosti. Za natančnost skrbi tudi temperaturna kompenzacija, ki poskrbi, da opravljene meritve niso odvisne od temperature.

Višinski merilnik je na voljo v treh velikostih, z dvema kontrolnima prikazovalnikoma. Rezultate lahko enostavno preko RS232 ali USB vmesnika prenesemo na osebni računalnik. Računalniško je seveda možna obdelava podatkov, vodenje statistike in tiskanje poročil in podobno.
« Nazaj