Predstavitev

Gazela d.o.o. je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju merilne tehnike in tehnološko naprednih postopkov PVD oplaščanja. Začetki poslovne poti segajo v leto 1994, ko smo pričeli z trgovsko dejavnostjo. Pomemben prelom predstavlja leto 2003, ko smo vzpostavili lastno proizvodnjo, opustili del trgovskih dejavnosti ter se posvetili izključno zagotavljanju naprednih rešitev na področju merilne tehnike, ter lastne proizvodnje PVD vakuumskega naprševanja in naparevanja trdih zaščitnih prevlek.
Postopoma smo svojo dejavnost razširili tudi izven meja Slovenije, tako da so naše rešitve trenutno na voljo v Italiji, Avstriji, Madžarskem in v vseh državah Balkana. Vse naše storitve in izdelki so izoblikovani z mislijo na potrebe naročnikov, ki jim pomagamo kontrolirati in izboljšati proizvodne procese, s postopki PVD oplaščanja pa poskrbimo za daljšo življenjsko dobo in vzdržljivost orodij ter zmanjšanje stroškov obdelave in izboljšano kvaliteto izdelkov.
Ena izmed naših ključnih vrednot je ustvarjati stimulativno delovno okolje ter skrbeti za dobre medsebojne odnose tako znotraj podjetja kot s poslovnimi partnerji in dobavitelji, saj smo prepričani, da je to prava naložba in pot h grajenju trdnih temeljev podjetja. Prav tako zavestno in premišljeno vlagamo v razvoj in raziskave.


Vrhunski merilni sistemi, ki vašemu merilnemu laboratoriju ali samo izdelovalno/merilni liniji zmanjšajo delovni proces v smislu časa in mu dodajo visoko kvaliteto s strani meritev. Oplaščanje, oziroma oplemenitenje kovin bistveno zmanjša Vaše stroške, saj združuje najbolj stimulativne vidike estetike z oblikami in funkcijami, ki jih zahteva kovinska industrija.

ZANESLJIVO SVETOVANJE

Na podlagi obsežnega znanja in izkušenj vam zagotavljamo kakovostno svetovanje ob nakupu izdelkov ali iskanju primernih rešitev.
 

MONTAŽA IN KALIBRACIJA

Pri nakupu vseh izdelkov proizvajalca Mahr poskrbimo za strokovno montažo, kalibriranje in uvodno izobraževanje na vaši lokaciji.
 

SERVISNE STORITVE

Kot uradni zastopnik smo pooblaščeni za izvajanje servisnih storitev za vse programe izdelkov Mahr iz naše ponudbe.