Vizija in poslanstvo

Osredotočenost na potrebe kupcev
Razvoj in izboljšave izvajamo z mislijo o potrebah kupcev. Tehnične izzive premagujemo z inovativnostjo in zvrhano mero ustvarjalnosti.

Zanesljivost, natančnost in učinkovitost
Ves čas si prizadevamo združevati optimalno ekonomsko učinkovitost, visok nivo proizvodnje ter maksimalno natančnost in zanesljivost. Tovrstna prizadevanja so zasidrana na vseh ravneh poslovanja in so implementirana v vsakodnevne delovne procese.

Poštenost in zaupanje
Obe vrednoti sta ključni tako pri skrbi za naše zaposlene kot za stranke in poslovne partnerje ter predstavljata temelj medsebojnega zaupanja in sodelovanja. Prizadevamo si za transparentno poslovanje, ki je temelj našega uspeha. Strankam in partnerjem obljubimo le tisto, česar se lahko držimo, in pri tem vedno spoštujemo dane zaveze.

Odgovorno ukrepanje
Pri razvoju družbe in poslovnih procesov smo samoiniciativni ter na prvo mesto postavljamo odgovornost tako znotraj podjetja kot navzven. Ponosni smo, da uresničujemo zastavljene cilje in se ves čas nadgrajujemo. Prizadevamo si za ekonomske rešitve, ki obetajo dolgoročno trdno in stabilno poslovanje z mislijo na prihodnost. Vedno smo pripravljeni na nove izzive in se znamo spopasti tudi s poslovnimi tveganji.

Kulturna raznolikost
Raznolik kolektiv je eden izmed naših pomembnih dejavnikov uspeha po vsem svetu. Pri poslovanju upoštevamo raznoliko regionalno in kulturno dediščino ter se prilagodimo specifikam in potrebam vsake države, v kateri delujemo.

ZANESLJIVO SVETOVANJE

Na podlagi obsežnega znanja in izkušenj vam zagotavljamo kakovostno svetovanje ob nakupu izdelkov ali iskanju primernih rešitev.
 

MONTAŽA IN KALIBRACIJA

Pri nakupu vseh izdelkov proizvajalca Mahr poskrbimo za strokovno montažo, kalibriranje in uvodno izobraževanje na vaši lokaciji.
 

SERVISNE STORITVE

Kot uradni zastopnik smo pooblaščeni za izvajanje servisnih storitev za vse programe izdelkov Mahr iz naše ponudbe.