Predstavitev podjetja

Gazela d.o.o. je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju merilne tehnike in tehnološko naprednih postopkov PVD oplaščanja. Začetki poslovne poti segajo v leto 1994, ko smo pričeli z trgovsko dejavnostjo. Pomemben prelom predstavlja leto 2003, ko smo vzpostavili lastno proizvodnjo, opustili del trgovskih dejavnosti ter se posvetili izključno zagotavljanju naprednih rešitev na področju merilne tehnike, ter lastne proizvodnje PVD vakuumskega naprševanja in naparevanja trdih zaščitnih prevlek.

Postopoma smo svojo dejavnost razširili tudi izven meja Slovenije, tako da so naše rešitve trenutno na voljo v Italiji, Avstriji, Madžarskem in v vseh državah Balkana. Vse naše storitve in izdelki so izoblikovani z mislijo na potrebe naročnikov, ki jim pomagamo kontrolirati in izboljšati proizvodne procese, s postopki PVD oplaščanja pa poskrbimo za daljšo življenjsko dobo in vzdržljivost orodij ter zmanjšanje stroškov obdelave in izboljšano kvaliteto izdelkov. Ena izmed naših ključnih vrednot je ustvarjati stimulativno delovno okolje ter skrbeti za dobre medsebojne odnose tako znotraj podjetja kot s poslovnimi partnerji in dobavitelji, saj smo prepričani, da je to prava naložba in pot h grajenju trdnih temeljev podjetja. Prav tako zavestno in premišljeno vlagamo v razvoj in raziskave.

Vrhunski merilni sistemi, ki vašemu merilnemu laboratoriju ali samo izdelovalno/merilni liniji zmanjšajo delovni proces v smislu časa in mu dodajo visoko kvaliteto s strani meritev. Oplaščanje, oziroma oplemenitenje kovin bistveno zmanjša Vaše stroške, saj združuje najbolj stimulativne vidike estetike z oblikami in funkcijami, ki jih zahteva kovinska industrija.

Vizija in poslanstvo

Osredotočenost na potrebe kupcev

Razvoj in izboljšave izvajamo z mislijo o potrebah kupcev. Tehnične izzive premagujemo z inovativnostjo in zvrhano mero ustvarjalnosti.

Zanesljivost, natančnost in učinkovitost

Ves čas si prizadevamo združevati optimalno ekonomsko učinkovitost, visok nivo proizvodnje ter maksimalno natančnost in zanesljivost. Tovrstna prizadevanja so zasidrana na vseh ravneh poslovanja in so implementirana v vsakodnevne delovne procese.

Poštenost in zaupanje

Obe vrednoti sta ključni tako pri skrbi za naše zaposlene kot za stranke in poslovne partnerje ter predstavljata temelj medsebojnega zaupanja in sodelovanja. Prizadevamo si za transparentno poslovanje, ki je temelj našega uspeha. Strankam in partnerjem obljubimo le tisto, česar se lahko držimo, in pri tem vedno spoštujemo dane zaveze.

Odgovorno ukrepanje

Pri razvoju družbe in poslovnih procesov smo samoiniciativni ter na prvo mesto postavljamo odgovornost tako znotraj podjetja kot navzven. Ponosni smo, da uresničujemo zastavljene cilje in se ves čas nadgrajujemo. Prizadevamo si za ekonomske rešitve, ki obetajo dolgoročno trdno in stabilno poslovanje z mislijo na prihodnost. Vedno smo pripravljeni na nove izzive in se znamo spopasti tudi s poslovnimi tveganji.

Kulturna raznolikost

Raznolik kolektiv je eden izmed naših pomembnih dejavnikov uspeha po vsem svetu. Pri poslovanju upoštevamo raznoliko regionalno in kulturno dediščino ter se prilagodimo specifikam in potrebam vsake države, v kateri delujemo.

Skrb za okolje                                     

Naše delovanje poganja nizkoogljična energija, kar le poudarja našo zavezanost za varovanje mati narave.

Vizitka podjetja

Naziv podjetja: GAZELA trgovina, proizvodnja, inženiring d.o.o. Krško
Skrajšani naziv: Gazela, d.o.o.
Naslov: Cesta krških žrtev 56, 8270 Krško
Telefon: 07 488 0 488

Internet naslov: www.gazela.si
E-pošta: info@gazela.si
LinkedIn stran
Identifikaciska št. za DDV: SI82695784

Matična številka: 5714567000
Transakcijski račun: 0298 0001 6758 753 NLB d.d.
IBAN: SI56 0298 0001 6758 753
BIC koda: LJBASI2X

Direktor: Igor Dobrovnik