Vse novice

WEBINARJI 2020

WEBINARJI 2020

Svetovna pandemija corone je tako rekoč zaustavila osebni stik - in s tem Control 2020.. Kljub temu pa vas ne želimo prikrajšati za naše nove izdelke.


Skratka (največ 30 min), brezplačni spletni WEBINARJI, kjer govorimo o novostih, funkcijah in zanimivih dejstvih o naših novih izdelkih - vredno, zajamčeno!

Preprosto se prijavite s klikom na "Registriraj se zdaj!" in prejeli boste povabilo na vaš webinar!

Ste zamudili pretekle webinarje? Ni problema! Spodaj so na voljo do konca decembra.

Link do webinarja!

Nov MarSurf CM mobile v praksi


Mobilna in skladna z ISO, ta enota v nekaj sekundah beleži topografije, hrapavost in debelino sloja v območju mikro- in nanometrov. V demonstraciji v živo bodo naši strokovnjaki dokazali, da to niso samo prazne besede. Prijavite se in si oglejte naš novi MarSurf CM mobilni telefon z visoko ločljivo kamero HDR. 

Link do webinarja!

Ročna Merila
 

Novi 18 EWRi kaliber za delavnice in univerzalni Multimar 25 EWRi so idealni merilni instrumenti za vašo delavnico in proizvodnjo, opremljeni s tehnologijo "Integrated Wireless". Izkoristite popolnoma avtonomno merjenje in prenos izmerjenih vrednosti brez motečih podatkovnih kablov ali montažnih rešitev. 

Link do webinarja!

              

  

Novo: Povečana produktivnost pri merjenju površine 


Kako lahko dejansko izboljšate merilne postaje, ki so že optimizirane za hitre procese in enostavno rokovanje? Za MarSurf CD / GD / VD sta bila najdena dva odgovora:

Prilagodljiva pritrdilna plošča in nova upravljalna plošča MarControl. Na našem spletnem seminarju bomo podrobno predstavili obe možnosti in nadaljnje prednosti. 

Link do webinarja!

Novo: MarForm MMQ 500 – univerzalni form tester
MMQ 500 je naslednji evolucijski korak našega univerzalnega form testerja. Prožnejši od vseh konkurenčnih modelov na trgu, zdaj lahko meri še natančneje zahvaljujoč večji natančnosti in povečani nosilnosti. Optimiziran je za večje merilne zmogljivosti na delovni dan - zahvaljujoč konstantnemu zmanjšanju neproduktivnih merilnih časov, kot sta pozicioniranje ali centriranje in nagibanje. 

 

Link do webinarja!

Novo: MarSurf CM mobile – najbolj fleksibilen konfukalni mikroskop
Najnovejša različica našega najbolj prilagodljivega konfokalnega mikroskopa. Možnost, da mobilni telefon MarSurf CM neposredno pripeljete na obdelovanca za merjenje, vam omogoča največjo fleksibilnost pri delu. Z največjo natančnostjo izmerite hrapavost v skladu z ISO 4287 in ISO 25178, tribologijo, mikro geometrijo in drugo. 

 

Link do webinarja!

 

Novo: Prilagodljive rešitve

Če standardne rešitve ne ustrezajo, je potrebno najti posamezne merilne rešitve. Na primer, visoka prepustnost, zapleteni obdelovanci ali želja po bližini proizvodnje in enostavna uporabnost včasih zahtevajo prilagojeno rešitev. Mahr s širokim timom strokovnjakov za meroslovje razvija in izdeluje visoko natančne posebne rešitve za naše stranke.