Operacija Material obdelovanca Material orodja Hlajenje

Kalibracijski servis za vaš merilni sistem

      

Naša ekipa strokovnjakov je specializirana za kalibracijo merilnih sistemov. Z uporabo najsodobnejših tehnologij in metod zagotavljamo sledljive in cenovno ugodne rešitve za umerjanje vaših merilnih naprav. Redna kalibracija zagotavlja, da vaši merilni sistemi delujejo z največjo možno natančnostjo, kar pomeni boljše rezultate in manjšo verjetnost za napake ter enako kot pri avtomobilih, kar zna povedati vsak mojster, se z rednimi servisi zagotovi dolgo dobo uporabnosti.

 

 

 

Naročite Servis + Kalibracijo vašega merilnega sistema.

Profesionalnost in ustrežljivost naših zaposlenih sta ključni vrednoti, ki jih vsakodnevno udejanjamo pri našem delu. Z znanjem in profesionalnim pristopom zagotavljamo, da je interakcija z nami pozitivna izkušnja, ki pripomore k vzpostavitvi dolgoročnih partnerskih odnosov.

Vrhunska kalibracija po mednarodnih standardih

V Gazeli izvajamo kalibracije, ki so v skladu z nacionalnimi in mednarodnimi standardi, kar zagotavlja najvišjo raven kakovosti in doslednost. Naša storitev kalibracije povezuje vaše merilne sisteme s sistemom enot SI, kar vam omogoča zanesljivost in primerljivost po vsem svetu.

STOPITE V KONTAKT