Operacija Material obdelovanca Material orodja Hlajenje

Kalibracijski servis za vaš merilni sistem

      

Naša ekipa strokovnjakov je specializirana za kalibracijo merilnih sistemov. Z uporabo najsodobnejših tehnologij in metod zagotavljamo sledljive in cenovno ugodne rešitve za umerjanje vaših merilnih naprav. Redna kalibracija zagotavlja, da vaši merilni sistemi delujejo z največjo možno natančnostjo, kar pomeni boljše rezultate in manjšo verjetnost za napake ter enako kot pri avtomobilih, kar zna povedati vsak mojster, se z rednimi servisi zagotovi dolgo dobo uporabnosti.

 

 

 

Vrhunska kalibracija po mednarodnih standardih

V Gazeli izvajamo kalibracije, ki so v skladu z nacionalnimi in mednarodnimi standardi, kar zagotavlja najvišjo raven kakovosti in doslednost. Naša storitev kalibracije povezuje vaše merilne sisteme s sistemom enot SI, kar vam omogoča zanesljivost in primerljivost po vsem svetu. Izberite profesionalnost, izberite Gazelo.

Profesionalnost in ustrežljivost naših zaposlenih sta ključni vrednoti, ki jih vsakodnevno udejanjamo pri našem delu. Z znanjem in profesionalnim pristopom zagotavljamo, da je interakcija z nami pozitivna izkušnja, ki pripomore k vzpostavitvi dolgoročnih partnerskih odnosov.

Kalibracija na terenu ali v laboratoriju

Ne glede na to, kje se nahajate, naša ekipa prinaša vrhunsko strokovnost naravnost k vam. Izvajamo profesionalno kalibracijo merilnih sistemov v našem dobro opremljenem laboratoriju ali pri vas na lokaciji. Ta prilagodljivost omogoča, da minimiziramo operativne prekinitve in hkrati zagotovimo, da vaša oprema deluje na najvišji možni ravni natančnosti.

STOPITE V KONTAKT